MasterMind: 

Hvordan få den gode energien i 2021? 


Vi skravler om hvordan og hvorfor vi må prioritere oss selv, hvordan gamle mønstre får oss til å tenke at vi må yte før vi kan nyte, og hvordan hverdagsstresset påvirker kroppen og sinnet. Vi går også in i det praktiske og ser på måter vi kan lytte mer til oss selv, høre på kroppen og  finne mer balanse i hverdagen.
 


Mari er ernæringsterapeut og coach, Kristin er NLP coach og terapeut innen Life Alignment (Livsbalansering).

Sammen skal de snakke om balanse, prioritering av egen helse, hvorfor det kan være vanskelig å få det til,  magefølelse og intuisjon og ikke minst hvordan kroppen henger sammen med tankesettet vårt.


Tirsdag 16 Februar 2021
kl 11:30-12:30

Skriv ned hva du heter og gi oss din beste email så du får holdt av en plass eller få tilgang til reprisen
*Når du melder deg på her, vil du bli med på Kristin og Mari sitt nyhetsbrev. 
Hvem er vi: 
Mari Frengstad
driver onlinekurs og jobber med klienter 1-1 både i klinikk og online, tillegg til å sjonglere småbarns- livstilværelsen med 3 barn. 


Mari hjelper ambisiøse damer som føler at hverdagsstresset påvirker energi, helse og fremtidige suksess.
Hun fokuserer på å finne balanse og overskudd gjennom enkle endringer i forhold til mat, livsstil og tankesett,  slik at de kan oppnå det de har mest lyst til her i verden uten å prioritere bort seg selv.  Mye av fokuset til Mari er at hun jobber med å endre handlingsmønster og vaner slik at de tingene man gjør ofte eller hverdag støtter både helsen og livskvaliteten.

Ta kontakt med Mari: hello@marifrengstad.com

Kristin A. Norenberg
holder kurs både «live» og på nett og tar i mot klienter 1-1. Hun er forfatter av boken «Balansekvinnen» og holder på med bok nr. 2 om intuisjon og visdommen vi kan finne i hjerte og sjel. 
Kristin er glødende opptatt av å hjelpe kvinner til å bli mer bevisste, få kontakt med sin indre visdom og skape livet de ønsker. Finne balanse, tilstedeværelse og indre ro i en krevende hverdag.
Hun er opptatt av balanse i hele systemet: både i vår fysiske, mentale, følelsesmessige og sjelelige del. Vi jobber med gamle mønstre, de underliggende utfordringene som påvirker oss på et ubevisst plan. 

Ta kontakt med Kristin: Kristin@norenberg.com
Powered By ClickFunnels.com